Lainatarjous

Varsinkin pikavippien kanssa asiaa edistää usein se että ne maksetaan takaisin niin nopeasti. Tämän takia, vaikka korko saattaisi paperilla (katso lisäksi /pikavipit/lainatarjous/) melko korkealta niin kuin sitä alkaa maksamaan ja maksuaikaa lyhyt niin se mikä lopulliseksi hinnaksi vipille tulee on usein kuitenkin aika pieni summa. Tämä kuitenkin vaihtelee paljon lainan maksu ajomatka ja tämän takia pikalainoista pitkällä maksuajalla saattaa olla tilanne.

Vippi pitkällä maksuajalla antaa monia mahdollisuuksia joiden kautta voi olla tilaisuus ottaa suurempi kuin mitä olisi ollut mahdollista nopealla maksuaikataulu ja. Kuitenkin koskien juuri vippiä keskimääräistä korkoa tulee tällainen pitkä maksuaika usein pikavippien kohdalla juuri erityisen kalliiksi.

Vippi 18V

Maksuaika mikä lainalle on mahdollista saada netissä vaihtelee hyvin paljon eri paikkojen ja halujen keskellä. Musta eino maksuaika voi olla periaatteessa yhdestä kuukaudesta jopa viiteentoista vuoteen saakka. Tämä riippuu kuitenkin paljon (www.lmvma.com) siitä keneltä lainaa ottaa ja millä summalla sitä ollaan hakemassa.

Pikalainojen kohdalla yleisesti vuosi on kaikkein pisin maksuaika mikä tämän tyylin lainalle on mahdollista saada. Usein tällaisia lainoja otetaan tätä leveämmällä maksaa jalalla saima tyypit eivät sisällä laina-aikaa enemmän kuin pari kuukautta. Kuitenkin jopa vuoteen asti on vipillä maksuaikaa mahdollista saada.

Kulutusluotoista lainasummat ovat keskimäärin suuremmat ja tämän takia jo osittain niissä on pakkokin antaa enemmän laina-aikaa koira kulutusluotoista laina-aika voi olla yli 10 vuotta pisimmillään joskin tämä ja harvinaisen pitkä maksuaika. Moni luotto kuitenkin omaa yhden 3 vuoden maksuajan.

Paras Pikavippi

Ja varsinkin luottojen kanssa pystyy usein aika tarkkaan sopimaan sen että paljonko niihin haluaa maksuaikaa. Pikalainojen kanssa tämä voi olla huomattavasti haastavampaa ja niissä usein laina-aika on aika tiukasti yhtenäinen kaikista lainoista mitä tiedätte mistä oikein antaakoira luotoista taas usein on vapaammat kädet ja laina-ajan voi neuvotella aika vapaasti sen suhteen mitä itse haluaa tietää ja revi siitä.

Parhaiten laina-aikaa pystyy päättelemään sen mukaan että laskee suunnilleen paljonko pystyy maksamaan lainaa takaisin per kuukausi ja tästä pienellä matikalla sitten päättelee sen että mikä se sopiva maksuaika oikein olisi. Kannattaa kuitenkin arviossa jättää jonkinlainen turvallisuus välisen suhteen että usein ongelmia voi tulla tänne kuukausina jollain on hyvä jos lainan kuukausierä ei ole sillä tasolla että se tarvitsisi täydellistä onnistumista tai että sen pystyisi maksamaan takaisin.